Terug naar Nieuws

Officiele opening & open dag Lloyd's Terras 10 september 2022

Gepubliceerd op:
Officiele opening & open dag Lloyd's Terras 10 september 2022

 We hebben er 2,5 jaar op moeten wachten maar 10 september was het zover, de officiele opening van het gezondheidscentrum Lloyd's Terras (GCLT).
Architect van het pand Dick Meis & projectontwikkelaar Bart Doornbusch hebben het pand officieel geopend.

 

Er was een informatiemarkt waar alle zorgverleners zich presenteren.
De Wildervankster paardentram reed vanaf het Museumplein gratis heen en weer, en het draaiorgel  'Zwarte Dorus' heeft de middag muzikaal omlijst.

Voor het personeel was er als afsluiting van de dag een BBQ met live muziek, kortom een erg geslaagde feestelijke dag met veel belangstellenden! 

Bekijk ook

Sightseeing Run Veendam

Sightseeing Run Veendam
 De route van de Sightseeing Run Veendam van 6 juli liep dit jaar dwars door het gezondheidscentrum Lloyd's Terras.  

Corona / COVID-19

Corona / COVID-19
De ontwikkelingen van het Corona-virus zijn vreselijk en daarmee hebben in het Gezondheidscentrum Lloyd's Terras ook te maken. Het virus mag zich niet verspreiden en dus zullen we moeten zorgen dat mogelijk besmette mensen het centrum niet binnenkomen en plaatsen we bij de ingang en in het gebouw dispensers met een desinefcterend middel . 

Persbericht Gemeente Veendam

Persbericht Gemeente Veendam
Persbericht Veendam, augustus 2018 Overeenstemming vestiging Gezondheidscentrum Lloyd’s Terras De  initiatiefnemers van het Gezondheidscentrum Lloyd’s Terras (GCLT) en de gemeente Veendam hebben overeenstemming bereikt over de vestiging van het gezondheidscentrum op het Lloyd’s Terras in Veendam. Binnenkort doen de initiatiefnemers hiervoor een aanvraag omgevings-vergunning. In september 2018 wordt een overeenkomst ondertekend.